Argo


Made in Canada

Accesorii

Comfort

Banchetă Spate

Numai pentru modelele de 8x8. Pentru cazul în care există acoperiş detaşabil, scaunul este versatil, permiţand ieşirea/intrarea uşoare. Bancheta este mult mai confortabil datorită grosimii şi densităţii spumei. Capacitatea se reduce la 4 persoane.

Copertina Detaşabila

Protejează pasagerii de intemperii. Are o parte detaşabilă şi uşile din spate se pliaza în jos, fiind acoperită de un acoperis. Necesită parbriz rabatabil. Roll bar cu lumini nu poate fi folosit în acelaşi timp cu acoperişul detaşabil. Disponibil pentru toate modelele.

Scaune cu Suspensie

Numai pentru modelele 8x8. Scaune cu suspensie în 3 direcţii, reglabil pentru un confort sporit. Opţiune instalată din fabrică.

Jumătate de Acoperiş

Protejează partea operatorului şi partea pasagerului de elementele exterioare. Caracteristici: o parte detaşabilă şi uşi in spate, permite accesul uşor la compartimentul de marfă din spate. Numai pentru modelele 8x8 HD. Necesită parbriz rabatabil.

Sistem de incalzire

Radiator ce foloseste lichidul de racire de la motor cu ventilator cu 2 viteze pentru a dezgheţa parbrizul şi a oferi căldură pentru pasageri, pentru a fi utilizate în modelele 8x8 HD. Necesită kit alternator.Protecţie

Protectie marfa

Protejează spaţiul de stocare marfă. Instalare simplă, detaşabil şi uşor de curăţat. Disponibil numai pentru modelele 8x8. Nu poate fi utilizat într-un vehicul cu scaune cu suspensie.

Protecţie fata vehicul pentru ROPS

Concepute în principal pentru a fi instalate cu ROPS. Disponibil pentru toate modelele. Luminile de semnalizare şi de ceaţă nu pot fi instalate pe această protecţie decat in urma montarii unor suporti.

Protecţie fata vehicul

Protejează troliul şi farurile de daune de la arbuştii intâlniţi de-a lungul traseului. 8x8 700 HD / 750 HDi Aceasta protectie are un cârlig de remorcare integrat şi suporti de montare pentru kitul de lumină de ceaţă. Disponibil pentru toate modelele. Nu se potriveşte cu ROPS.

Lumini de frână

Compus din două lumini de frână / pozitie, set complet de cabluri şi toate componentele hardware de montare necesare. Disponibil pentru toate vehiculele.

Pompă de santină

Acest accesoriu este foarte recomandat pentru utilizarea amfibie a oricărui ARGO. Operat de un comutator montat pe bord, pompa elimină rapid apa din partea inferioară a corpului in caz de perforare accidentala. Disponibil pentru toate modelele.

Ştergător de parbriz

Complet cu tot ce este necesar pentru a se asambla şi a se potrivi parbrizului ARGO. Motorul ştergătorului se monteaza rapid şi uşor, nu necesită găurire pe stilul nou de parbriz pre-forat. Disponibil pentru toate vehiculele.

Husa pt depozitare

Construită din polietilenă neagră de înaltă densitate pentru a proteja partea inferioară a corpului vehiculului. Adăugarea unui scut va oferi asigurare împotriva daunelor din partea de jos a vehiculului. Opţional pentru modelele Frontier, incluse în toate modelele HD.

Placă scut

Construită din polietilenă neagră de înaltă densitate pentru a proteja partea inferioară a corpului vehiculului. Adăugarea unui scut va oferi asigurare împotriva daunelor din partea de jos a vehiculului. Opţional pentru modelele Frontier, incluse în toate modelele HD.

Banchetă spate

Protejează conducătorul auto, pasagerul din faţă şi pasagerii din spate utilizând structura de protecţie în caz de răsturnare. Include bancheta din spate şi 4 centuri de siguranţă. Disponibil numai pentru modelele 8x8. Nu se potriveşte cu scaunele cu suspensie.

ROPS cu 2 Centuri de siguranţă

Cadrul tubular din oţel vopsit cu pulbere, oferă protecţie pasageri in cazul răsturnării şi centuri de siguranţă pentru şofer şi pasagerul din faţă. Disponibil pentru toate modelele. Nu se potriveşte cu Rool bar, scaune cu suspensie sau protecţie fata normala.

Apărători de noroi

Protejeaza compartimentul de marfă din spate de noroi si zapada. Vă permite să ramaneti uscat şi curat când navigarea are loc prin teren dificil. Poate fi uşor montat pe partea inferioară a corpului. Disponibil numai pentru modelele 8x8.

Lumini de ceaţă

Oferă o iluminare în plus în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ploii, a ceţei, prafului sau zăpezii. Nu se potrivesc cu Bushguard pentru ROPS. Disponibil pentru toate modelele.

Parbriz

Din material acrilic rezistent la zgarieturi într-un cadru de aluminiu, are gaura de montaj pentru montarea opţională a accesoriului ştergătoarelor de parbriz. Disponibil pentru toate modelele.

Apărători de noroi Catwalk

6.25" (160 mm) placa metalica pe lungimea vehiculului. Include o protective pt noroi de 10" (255 mm). Accesorii doar pentru pentru XTI şi Centaur.Confort

Suport Motor Extern

Acest suport dintr-o bucată se montează la bara de protecţie şi pe suportul cupla remorcă. Locaţia de montare este uşor descentrată şi acceptă un motor exterior de până la 9,9 CP pentru propulsie crescuta în apă. Frontier 580 necesită un suport. Nu poate fi folosit cu suportul de canistra/anvelope. Disponibil pentru toate modelele.

Husă de Utilităţi

Husa ataşata cu capse la spătar pentru spaţiu de stocare convenabil. Ideal pentru păstrarea trusei de prim ajutor, a uneltelor, al electronicelor şi al altor elemente într-un mod sigur, curat şi uşor accesibil. Disponibil pentru toate modelele. Nu se potrivesc cu locurile cu suspensie.

Portbagaj Utilităţi

Suportul pt arme. Este format din 2 suporturi, patru prinderi de utilităţi "Rugged Gear", şi toate componentele de montare necesare pentru a ataşa suportul pe balustrada spătarului. Acest accesoriu de bare permite amplasarea a două puşti sau carabine în interiorul vehiculului. Disponibil pentru toate modelele. Nu se potriveşte cu scaunele cu suspensie.

Suport Utilităţi

Suportul de utilităţi. Acesta este un mod ideal de păstrare obiectelor în condiţii de siguranţă sigure, cum ar fi lopeţile, tije de pescuit, palete, etc spre exterior sau interiorul ARGOului dumneavoastră. Disponibil pentru toate modelele. Nu se potriveşte cu scaunele cu suspensie.

Proţap de Remorcă

Necesare pentru utilizarea remorcii amfibie pe 4 roti şi pentru instalarea suportului motorului outboard. Opţional pentru Frontier 6x6 580, inclus în toate celelalte modele. Nu include mingea de cuplare.

Remorcă

600 Ib.(270 kg.) Capacitate de încărcare doar în partea de jos a unei caroserii ARGO 6x6, neagra cu osii şi roţi Argo. Disponibil pentru toate modelele.

Remorcă pe 8 Roţi, Amfibiu

Argo introduce o remorcă amfibiu cu 8 roţi, utilizând acelaşi model ca şi partea de sus a vehiculelor model 8x8. Acesta dispune de o capacitate de sarcină utilă de până la 635 kg pe teren, folosind anvelope de 24" sau 590 kg pe teren, folosind anvelope ARGO 25". Pentru a reduce presiunea la sol, remorca poate fi echipată cu diferite opţiuni de şenile. Atunci când operează în teren accidentat sau când transportă încărcături grele, se recomandă o protectie pt partea de jos. Remorca este concepută pentru a fi tractată de toate modelele Argo 8x8.

Cârlig de Remorcare

Acest accesoriu versatil este uşor de instalat şi permite cablurilor troliului sau curelor de remorcare să fie ataşate la ARGO-ul dumneavoastră. Disponibil pentru toate modelele.

Suport Roata rezerva

Roata de rezervă convenabil montată in partea din spate a vehiculului. Nu se potriveste cu suportul de motor exterior. Disponibil pentru toate modelele.

Telecomanda Troliu

Fără fir şi compact, acest aparat poate controla utilizarea de la distanţă a troliului de la o locaţie de până la 50' pentru un plus de confort şi versatilitate. Disponibil pentru toate modelele.

Suport spate pentru troliu

Acest accesoriu se montează în suportul pt carligul de remorca, extinde versatilitatea troliului cand este necesar. Accesoriul are instrucțiuni și cablajul pentru instalare. Disponibil pentru toate modelele.

Sistem de Protecţie Troliu

Pentru asistenţă suplimentară de protectie opţională. Disponibil pentru toate modelele.

Sistem de Montare Universal

Un sistem nou si revoluţionar Universal de Fixare Argo (UMS) face sa fie rapidă, în condiţii de siguranţă şi la preţuri accesibile adaptarea vehiculelor de teren extreme Argo pentru a se potrivi nevoilor unei mari varietăţi de industrii şi locuri de muncă. Cu adăugarea unui pachet de putere hidraulică, generator sau compresor, UMS face simplă transformarea vehiculor Argo într-o sursă de alimentare, sudare sau orice echipament este necesar şi apoi comută între ataşamente rapid.

Suport Canistră Benzină

Canistra de benzina ce poate fi montata reglabil în partea din spate a vehiculului. Nu se potriveşte cu suportul de motor extern. Disponibil pentru toate modelele.

Treapta Urcare

Acces convenabil şi uşor in vehicul. Pot fi montata în patru poziţii diferite. Nu este disponibil pentru modelele 6x6.

Inele pt Prindere Bagaje

Şase inele de montare în jurul compartimentului din spate. Disponibil pentru toate modelele.

Kit Alternator

Acest kit de accesorii înlocuieşte sistemul de încărcare existent. Permite operatorului să utilizeze un accesoriu cu sarcină electrica grea (kit de încălzire şi utilizarea frecventă a troliului de putere). Disponibil numai pentru modelele 8x8 HD.

Plug de zapadă

81" (2 m) o lama de oţel ce dispune de poziţii multi-unghi. Se ataşează la extensiile purtătoare din faţa caroseriei. Ca un utilaj de deszăpezire, va maximiza utilizarea ARGO. Necesită un troliu. Nu este disponibil pentru Frontier 6x6 580.

Troliu

Capacitate de 1364 kg, inversare cu rulare în afară, 12 m cablu de oţel cu o curea nylon de 9 metri. Suport convenabil "eliminare rapidă" permite troliului să fie demontat sau fixat pe vehicul pentru un plus de securitate. Acesta poate fi utilizat cu setul opţional de suport troliu spate. De asemenea, oferă un comutator montat pe ghidon pentru a controla funcţionarea troliului, inclusiv ridicarea şi coborârea plugului de zăpadă. Disponibil pentru toate modelele.

Manere sustinere pasageri

Bari din oţel tubular ce se montează in jurul corpului, oferind puncte de susţinere pentru pasagerii din spate. Disponibil pentru toate modelele.

Suport Prindere pentru Arme

Suportul prindere pentru arme asigură transportul în condiţii de siguranţă al armelor la cele mai bune locuri de vânătoare. Ansamblul Argo poate transporta orice tip de arma şi este proiectat pentru a se potrivi în siguranţă pe toate vehiculele ARGO, cu excepţia modelor XT. Un suport pentru modelele XT va fi disponibil în curând.

Cutie Utilităţi ARGO

Argo a incheiat un parteneriat cu compania Wilcox Bodies Ltd. Pentru a crea o cutie de utilităţi personalizată. Construită din tablă de aluminiu checker, cutia de Utilităţi are usi din oţel inoxidabil tip T, un raft fix şi un sertar slide-out opţional. Caseta de Utilităţi se potriveste la modelele XT ARGO şi Centaur.Şenile

Şenile de Cauciuc

Greutate redusă şi construcţie durabile, combinata cu rezistenţa la rulare scazută pentru a asigura buna funcţionare în condiţii de teren mai dificile. Ecartamentul de 18" asigură flotaţie optimă şi presiune minimă la sol în timp ce profilul benzii de rulare oferă tracţiune excepţională pe diverse suprafeţe dure şi moi. Disponibil pentru toate modelele.

Şenile Standard

13" (32.5cm) segmente late care se montează peste anvelopele ARGO, reducând presiunea la sol pentru călătorii peste zăpadă sau zone inundate. Şenilele standard de lucru se potrivesc anvelopelor Argo de 24". Vehiculele echipate cu anvelope 25" Argo necesita şenile din cauciuc. Disponibil pentru toate vehiculele.

Super Şenile

18" (45.5cm) segmente late care se monteaza peste anvelopele ARGO, oferind flotaţie optimă pe zăpadă adâncă. Super Şenilele functionează cu anvelopele 24". Vehiculele echipate cu anvelope 25" Argo necesită şenile din cauciuc. Disponibil pentru toate vehiculele.

Cleme Gheaţă pt Şenile Super

Clemele de oţel cresc tracţiunea pe gheaţă şi zăpadă tare. Disponibil pentru toate vehiculele.XTV Accesorii specializate

Mergi la inceput